Cum de a decora un living modern, un pic diferit?

Pur şi simplu, dar bine
Pur şi simplu, dar bine-Dieter Rams şi 10 principii de design bun
septembrie 26, 2017
tâmplar
Tâmplar comerciale pe cale de dispariție
noiembrie 24, 2017
Show all

Cum de a decora un living modern, un pic diferit?

Lighting este foarte important pentru

  Cum de a decora un living modern, un pic diferit

Majoritatea dintre noi decora apartamentul sau casa vrea să fie „la timp”. Ei bine, ceea ce înseamnă cu adevărat şi cum pentru a obţine efectul de modernitate? Voi încerca să-l discute pe exemplu de camera de zi-Central, punctul cel mai expus casei.

Modernitate în lumea de design poate fi înţeles în multe feluri. De neted, vopsite suprafeţe, materiale eco-friendly, forme minimalist sau organice. Cred că regula de mamă este un fel de consistenta. Si curaj!

Vedem astazi o serie de interesante tendinte, prin urmare, nu există nici o reţetă simplă pentru modern interior, este uşor de pauză în valoare de timp şi du-te dincolo de gen. Rezultatul final depinde de un anumit consecinţele, mai ales în culori-puteţi utiliza culori diferite, să le combine într-un mod fantastic, reteta pentru un rezultat final bun este coerenţa de clima. Deja tradus, sunt culori şi materiale, care, luate împreună, sunt eficiente, de exemplu. culori calde precum bej si maro, rece, de exemplu. gri cu verde şi conectate între ele calde şi reci, ca foaia de cupru cu un negru, sau bronz sub formă de lemn si metal. Există o nevoie pentru acest anumite sentiment şi pereţi potrivire culoare podele şi mobilier.

După cum puteţi vedea astăzi pe design

Menţionat, un loftowe tipic, o combinatie de negru cu lemn de cupru, beton şi prime este îndrăzneţ, negativ chiar stil o nuanta, dar consecvent climatice. În acest interior perfect arata mobilier simplu, minimalist. Majoritatea tabelelor sunt suprafete de taiere lemn bazat pe picioare negre industriale în forma unui cadru spatial.

După cum puteţi vedea astăzi pe design, calitatea materialelor joacă o mare importanţă, este în valoare de a investi in mobilier, care este ecologic, poate fi cel puţin în termeni de bumbac moale pufa.

Multe ecologie are un nume, arata, de asemenea, elemente reciclate, cum ar fi mobila, perete de cărămidă de demolare, sau goliţi geam OSB.

Mai puţin radicale soluţie sunt netezi suprafeţele de mobilier, sticla ex. topuri si stand crom metalic. Surprinzator, la moda spate Cabinet.

Lighting este foarte important pentru

Este de remarcat că modernităţii nu înseamnă neapărat nou-veniţi. Există multe proiecte înainte de zeci de ani ca nespecialist consideră o idee proaspete. Un exemplu excelent este scaune DSW Charles şi Ray Eames’ ów sau scaun de ou şi Swan Arne Jacobsen. Posesia de mobilier in casa mărturiseşte bun gust. Acestea arata foarte moderne, chiar dacă acesta are originea în anii 1950.

In materie de iluminat este important să se ştie că Marea întoarcere se bucura de toate tipurile de lămpi de podea, deoarece deseori au o formă foarte interesant şi practice, concentrat, atmosferice lumina ideal pentru lectură. Lumini de plafon cele mai populare sunt străpuns cu bec în aer liber, de asemenea, loftowe, de exemplu. tip de Edison şi tehnologia de lumina LED-uri.

Lighting este foarte important pentru a atinge interiorul impresionante, moderne, dar pot fi completate cu schimbările în aceeaşi cameră. Plafoane suspendate şi rafturi, compartimente sau adânciturilor construit în peretele evidenţiată LEDowo da un efect răsunător.

După cum puteţi vedea modernitate ambiguă are un nume, nu este nici o solutii impuse, aşa că avem o flexibilitate enormă în crearea de felul ei. Merită doar pariu pe o estetică şi consecvent făcut ei stick la interior nu era eclectic.

Comments are closed.