Spatiu de birou creativ-cum să creaţi-o?

Pur şi simplu, dar bine
Pur şi simplu, dar bine-Dieter Rams şi 10 principii de design bun
septembrie 26, 2017
Show all

Spatiu de birou creativ-cum să creaţi-o?

Selectarea şi stabilirea de mobilier

Odihnă şi inspiraţie-benefice plante

Amenajarea birourilor este important să se ia în considerare nevoile individuale şi preferinţele. Cu toate acestea, aţi putea dori să ia în considerare unele Regulamentul general, care va fi, în cele mai multe cazuri. Cum de a alege şi de a seta mobilier, precum şi elementele ce vor fi încurajate pentru a creşte creativitatea noastră?

Am avut o dată ocazia de a vizita unul dintre cele mai originale din Varşovia stabilit de birouri un anumit producător. O varietate de săli de conferinţe de culoare au fost dedicate companie de produse specifice, canapele şi tabele în locul întâlniri semăna cu o perioade de pescaj mic, şi restul lucrătorilor prevăzute cameră cu şezlonguri, palmieri si hamace. Variat, şi la acelaşi timp nieprzesadnie umplut spatiul, m-am întrebat să nu uśmiechom angajaţi într-un astfel de loc doriţi să lucraţi! Chiar dacă vom decora numai poziţia personală sau birouri mici, aţi putea dori să ia în considerare câteva aspecte importante.

Locul de birou spatiu-vest, Sud şi Nord poate?

Spatiu de birou creativ-cum să creaţi-oÎn cazul în care vom alege în cazul în care vom pune propriul nostru birou, cel mai bun să decide cu privire la o cameră la vest sau sud-vest. În acest fel vom evita încălzirea excesivă a spaţiilor, şi în acelaşi timp va suficient de clar pentru most de la timp de lucru cu lumina naturala. Doza adecvată de lumina solara va ne stimula la acţiune, şi face să vă simţiţi mai bine. Cu toate acestea, în cazul în care cele mai multe ori ne petrecem la calculator şi este important pentru noi buna vizibilitate pe ecran (de exemplu, în cazul designeri grafici), aţi putea dori pentru a decora un birou in camera pe partea de Nord. Deşi va fi un pic mai rece si nu la fel de optimist, mai puţin anvelope noastre privirea unencumbered wypatrywaniem detalii pe lumina soarelui ascuţite.

Selectarea şi stabilirea de mobilier pentru a lucra

Baza pentru fiecare birou este un scaun şi un birou. În acest caz, hai sa pus în principal pe confortul. Chiar standard 8 ore de lucru puteţi da despre oboseala si dureri de spate, în cazul în care vom sta într-o poziţie incomodă. Cu toate acestea, în cazul în care nu vrei cu original design, priviţi în jur pentru scaun înălţime reglabilă, spătar și cotiere, dar mai puţin un profil tipic-ca, de exemplu, cu respirabil mesh scaun şi spate scaun ou. Un birou cu cazul-de obicei, considerate optime pentru un adult de înălţime se presupune 70-76 cm. Notă privind stabilitatea de mobilier, precum şi dimensiunile din tabelul de sus în nevoile noastre şi spaţiul disponibil în sala de potrivire. Birou este cel mai bine pus în faţa ferestrei, sau, eventual, o parte pentru el-în acest caz, însă, pe un computer pe ecran poate provoca Reflecţii care putem elimina cum ar fi. Utilizaţi fereastra blind-urile. Spațiul din afara fereastra poate fi o sursă suplimentară de inspiraţie, mai ales dacă avem o vedere de întindere de verdeaţă sau strada plină de viaţă (numai în cazul în care prea mare trafic ne nu distras).

Odihnă şi inspiraţie-benefice plante societatea

Selectarea şi stabilirea de mobilierAartificiale pe pervazul ferestrei varietate nu, dar nu produce cât mai multe beneficii ca cultivarea de plante vii. Operaţiunea de aer condiţionat şi încălzire adesea uscat în aer, care contracara plantele sădite. Nu numai hidratarea, dar, de asemenea, sunt capabili de a purifica aerul cu substanţe chimice toxice (să nu mai vorbim că dispozitivul electronic de birou produce acetonă adverse umane şi tricloretilen). În plus, atunci când ne uităm la verde, odihnindu-se ochii noştri. Din acest motiv recomandabile sunt nu numai plantele, dar, de asemenea, aşa-numitele. verticală gardens-acoperit cu perete de plante (adesea în cascadă de viţă de vie), folosite de exemplu în hallach sau în săli. În cazul ideal la biroul adiacente grădină, unde puteţi vă puteţi relaxa într-un fotoliu sau salon scaun, precum încât să gândim într-un mediu natural rozgryzane doar probleme.

Arte & divertisment-caracterul individual al Oficiului

Impersonal, similare cu fiecare alte camere goale nu numai stimula gândirea creativă, dar afectează, de asemenea, negativ bunăstarea. Punerea în imagini Office, grafice sau fotografii, face spaţiu şi va ajuta chiar la societatea are sediul simt ca acasă. Inutil să spun, că arta în sine poate fi o bogata sursa de inspiratie. Prea atmosfera oficială şi jenant va atenua pentru a planifica un spatiu pentru odihna si divertisment. Izolat zona cu fotolii de relaxare, canapelele sau chiar un hamac va promova relaxare şi îmbunătăţi relaţiile dintre angajaţi. Un joc de fotbal de masă va ajuta calma mintea, în timp ce biliard va motiva concentraţie mai mare.

Prinde ideile şi să păstreze

De câte ori se întâmplă că cele mai bune idei vin în momente puţin aşteptat. În plus pentru a transporta un notebook sau luând notiţe pe smartphone-ul tău, aţi putea dori să izoleze birou loc ușor accesibil pentru a colecta idei. Whiteboard bine vizibile, Cork, magneţi sau carduri de przylepnymi, de asemenea, poate fi folosit pentru citate de memento-uri despre probleme urgente.

Într-un birou mic sau un birou colţ putem face modificări. Chiar dacă noul vector, postere, Cupa tampon sau plante pentru a reîmprospăta înconjurătoare spaţiu. Nu uitaţi fleacuri individuală, care afectează pozitiv bine-being setul de pe desktop fotografiile celor dragi sau distracţie figurina poate fi un frumos atinge în biroul de acasă şi unul dintre mai multe posturi de birou într-o companie mare.

Comments are closed.