Tâmplar comerciale pe cale de dispariție

Lighting este foarte important pentru
Cum de a decora un living modern, un pic diferit?
septembrie 30, 2017
Show all

Tâmplar comerciale pe cale de dispariție

tâmplar

Societatea actuală din țările unde economia tâmplar este cel mai important lucru este în proces de înlocuire a tâmplari de operatorii de calculator și asamblori.De la începutul revoluției industriale și până în prezent, în anul 2015, procesele de muncă au fost în mod constant în schimbare în mod proporțional și potențial. Am plecat de la lucru cu mâinile, folosind lemn natural, mașini și unelte tradiționale pentru un proces de prelucrare și artificiale în pădure, care sunt utilizate în tâmplărie sunt sintetice și imitații, ca nu sunt nici chips-uri pe podea, sau miroase a lemn în atelier, gatere au dispărut, operatorul lucrează în atelierul de tâmplărie știe mai multe despre ea decât lemnul și are doar un contact minim cu articolul construite.Dacă vom continua așa, va veni ziua în care nu vom ști cum să ne folosim mâinile sau inteligența noastră, vă veți baza mai mult pe mașini decât în ființa umană, este informatizarea cel mai mare număr de sarcini posibil, vom înlocui gândul că, uite, atingeți și simt pentru tastaturi și ecrane, în cazul în care învățarea meseriei de astăzi se bazează pe o formă de a da ordine la un calculator pentru mașini de tăiat, cantee, escuadre, cajee, șurub, etc și de a asambla masini fabricate.

tâmplar

 Tâmplar creează mobilier 

Această eră tehnologică în care trăim este confortabil, nu necesită eforturi fizice, veți obține produse perfect și rapid, dar este un beneficiu induce în eroare oamenii. Ca ființe umane, avem nevoie de a dezvolta tâmplar simțurile noastre și corpul nostru și de a avea un contact direct cu ceea ce facem noi; avem nevoie de mai multă umanitate și mai puține mașini.Fi transformate și du-te de adaptare la timpurile și la piața de globalizare este pozitiv și necesar, dar nu trebuie să uităm de unde venim și care este în cazul în care problema se află. Astăzi, nu există nici un spațiu pentru meșter, este din ce în ce mai subevaluate și tehnologia existentă în locurile noastre de muncă. Tehnologia este necesară și nu este asta o însoțească, dar fără a fi sclavii săi și fără a-și uita originile noastre, care combină practica a tehnicilor de un tâmplar care întotdeauna ne-a făcut să ajungem unde suntem cu tehnologia practică. Există câteva tâmplar astăzi capabil de a lucra cu o scobitura de a face o adunare, face o escuadro cu metroul sau utilizați un ferăstrău pentru a face o mitră taie sau bătute cu un ciocan și devine imperios necesar pentru a inversa această tendință.

Pentru a lupta împotriva acestei practici în mod clar majoritatea trebuie să găsească echilibrul între cele mai tehnologice și minoritatea artizan, partajarea sarcinilor într-un mod natural și fără presiune. Mașinile au și pot potrivi cu omul, dar în dreptul său propriu.Realiza acest lucru este complicat, trebuie să fie dezvoltat din școli, companii și mai presus de toate, noi înșine trebuie să fim conștienți de acest lucru. Trebuie să fim conștienți de dificultățile și timpul necesar pentru a obține rezultate, dar nu trebuie să cedeze în încercare.Dacă nu ne limităm la tehnologie, nu evolua, vom tâmplar deveni cyborgi.

Comments are closed.